Kurv

Din kurv er tom

Fortsæt med at handle

 

Vedligeholdelse

Alle vores produkter - både møbler og interiør er special imprægneret med en helt særlig mat lak som gør at overfladerne er ekstra hårdfør over for diverse væsker.

WABI SABI NORDIC’s materialer er nøje udvalgt med henblik på kvalitet. Derfor er alle vores designs produceret af natursten.

Natursten er et meget robust materiale, som kræver minimal vedligeholdelse. Hvis du gør som følger, vil dit design holde sig smukt i mange år frem.

  • Alle vores produkter er special imprægneret med en helt særlig mat lak som gør at overfladerne er ekstra hårdfør over for diverse væsker.
  • Natursten tåler dog ikke syre så som citronsaft.
  • Vi opfordrer derfor til, at du tørrer dit WABI SABI-produkt af i hånden med en våd klud og eventuelt med neutral opvaskemiddel.

 

Egenskaber
Hvert WABI SABI NORDIC produkt er af natursten som har sit eget unikke look, som er dannet i naturen gennem millioner af år. Variationer i farve, struktur og mønster vil forekomme fra produkt til produkt. Jeg har under hvert produkt vist naturstenens variationer af udtryk. 

Særlige ønsker?
Vi ønsker, at alle vores kunder er tilfredse med deres køb, og derfor tilbyder vi, at man i indkøbskurven kan skrive sine ønsker til et bestemt udtryk, som forekommer på et af produkt billederne. Vi bestræber mig på at opfylde ønskerne bedst muligt. 

Eksempel 01: “ Jeg ønsker at modtage HAV-knagen med mange hvide årer/linjer”
Eksempel 02: “ Jeg ønsker at modtage mine knager i forskellige udtryk”