Kurv

Din kurv er tom

Fortsæt med at handle

Egenskaber og vedligeholdelse

Egenskaber
Hvert WABI SABI NORDIC produkt er af natursten som har sit eget unikke look, som er dannet i naturen gennem millioner af år. Variationer i farve, struktur og mønster vil forekomme fra produkt til produkt. Jeg har under hvert produkt vist naturstenens variationer af udtryk. 

Særlige ønsker?
Jeg ønsker, at alle vores kunder er tilfredse med deres køb, og derfor tilbyder jeg, at man i INDKØBSKURVEN kan skrive sine ønsker til et bestemt udtryk, som forekommer på et af produkt billederne. Jeg bestræber mig på at opfylde ønskerne bedst muligt. 

Eksempel 01: “ Jeg ønsker at modtage KUL-knagen med mange hvide årer/linjer”
Eksempel 02: “ Jeg ønsker at modtage mine knager i forskellige udtryk” 

 

Vedligeholdelse

WABI SABI NORDIC’s materialer er nøje udvalgt med henblik på kvalitet. Derfor er alle mine designs produceret af natursten.

Natursten er et meget robust materiale, som kræver minimal vedligeholdelse. Hvis du gør som følger, vil dit design holde sig smukt i mange år frem.

- Alle mine produkter er special imprægneret med en helt særlig mat lak som gør at overfladerne er ekstra hårdfør over for diverse væsker.

- Natursten tåler dog ikke syre så som citronsaft.

- Jeg opfordrer derfor til, at du tørrer dit WABI SABI-produkt af i hånden med en våd klud og eventuelt med neutral opvaskemiddel.