Egenskaber og vedligeholdelse

Egenskaber
Alle WABI SABI NORDICs produkter er lavet af eksklusive upcyclede natursten. Hvert produkt har sit eget unikke look, som er dannet i naturen gennem millioner af år. Variationer i farve, struktur og mønster vil forekomme fra produkt til produkt. Vi har under hvert produkt (undtagen Thassos, da den er meget ensartet i sit udtryk) vist naturstenens variationer af udtryk. 

Særlige ønsker?
Jeg ønsker, at alle vores kunder er tilfredse med deres køb, og derfor tilbyder jeg, at man i INDKØBSKURVEN kan skrive sine ønsker til et bestemt udtryk, som forekommer på et af produkt billederne. Jeg bestræber mig på at opfylde ønskerne bedst muligt. 

Eksempel 01: “ Jeg ønsker at modtage Pietra Grey-knagen med mange hvide årer/linjer”
Eksempel 02: “ Jeg ønsker at modtage mine knager i forskellige udtryk” 

‘Eksklusive upcyclede materialer’ - hvad betyder det?
WABI SABI NORDIC udvikler og designer udelukkende interiørprodukter af overskydende materialer - også kaldet upcycling: at tilføje ny værdi til et ellers frasorteret materiale. 

Materialerne udvælges nøje med henblik på kvalitet og eksklusivitet. Når man bruger et afskrevet materiale, findes de oftest i en begrænset mængde. Det betyder, at hvert WABI SABI NORDIC-produkt kommer i et begrænset antal. 

Alle materialer er på nuværende tidspunkt opkøbt i Danmark. Læs mere om WABI SABI NORDIC' bæredygtige profil her. 

Vedligeholdelse
Alle WABI SABI NORDICs produkter er af eksklusive upcyclede natursten. De tåler derfor ingen former for syrer, som findes i mange rengøringsprodukter. Syre ætser natursten, så overfladen vil blive ødelagt og der vil forekomme kalkrender og lignende, som ikke kan fjernes igen. Jeg anbefaler at tørre produkterne af med en fugtig klud.