Egenskaber og vedligeholdelse

Egenskaber
Hvert WABI SABI NORDIC produkt er af natursten (undtagen Stellaria) som har sit eget unikke look, som er dannet i naturen gennem millioner af år. Variationer i farve, struktur og mønster vil forekomme fra produkt til produkt. Vi har under hvert produkt vist naturstenens variationer af udtryk. 

Særlige ønsker?
Jeg ønsker, at alle vores kunder er tilfredse med deres køb, og derfor tilbyder jeg, at man i INDKØBSKURVEN kan skrive sine ønsker til et bestemt udtryk, som forekommer på et af produkt billederne. Jeg bestræber mig på at opfylde ønskerne bedst muligt. 

Eksempel 01: “ Jeg ønsker at modtage Pietra Grey-knagen med mange hvide årer/linjer”
Eksempel 02: “ Jeg ønsker at modtage mine knager i forskellige udtryk” 

‘Eksklusive upcyclede materialer’ - hvad betyder det?
WABI SABI NORDIC anvender og udvikler primært sine interiørprodukter af overskydende materialer - også kaldet upcycling: at tilføje ny værdi til et ellers frasorteret materiale. Disse materialer er opkøbt i Danmark.

Materialerne udvælges nøje med henblik på kvalitet og eksklusivitet. Når man bruger et afskrevet materiale, findes de oftest i en begrænset mængde. Det betyder, at et design kan være i et begrænset antal. 

Vedligeholdelse
Udvalgte WABI SABI NORDICs produkter er af natursten. De tåler derfor ingen former for syrer, som findes i mange rengøringsprodukter. Syre ætser natursten, så overfladen vil blive ødelagt og der vil forekomme kalkrender og lignende, som ikke kan fjernes igen. Jeg anbefaler at tørre produkterne af med en fugtig klud.  

Særligt om bordet Stellaria
Stellaria er bygget op om en trækonstruktion, der gør bordet funktionelt og nemt at flytte. Hertil svæver bordet på en to centimeter, sort træsokkel, som fremhæver en lethed ved formgivningen. Soklen er ikke synlig. De keramiske plader Capraia er skåret i smig og sat sammen med en klar lim for fine, ensartede kanter. Materialet er ganske holdbart og derved dejlig praktisk i et levende hjem.