Kurv

Din kurv er tom

Fortsæt med at handle

Betingelser og vilkår

Generel information 
Denne webshop er drevet af WABI SABI NORDIC. Overalt på siden refererer udtrykkene “vi”, “os” og “vores” til WABI SABI NORDIC. WABI SABI NORDIC tilbyder denne webshop, inklusive al information, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra denne webshop til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er anført her.

Ved at besøge vores webshop og/eller købe noget fra os, engagerer du dig i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Vilkår"), herunder disse yderligere vilkår og betingelser og politikker henvist til heri og/eller tilgængelig med hyperlinks. Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webshoppen, inklusive brugere der er browsere, leverandører, kunder, grosserer og/eller bidragydere til indhold.

Læs disse servicevilkår omhyggeligt, før du går ind på eller bruger webshoppen. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, har du muligvis ikke adgang til webshoppen eller brugen af nogen tjenester. Hvis disse servicevilkår betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse servicevilkår.

Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der føjes til webshoppen, er også underlagt servicevilkårene. Du kan når som helst gennemgå den seneste version af servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse servicevilkår, når der er opdateringer og/eller ændringer på webshoppen. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Ved fortsat brug af vores website accepterer du eventuelle ændringer. 

Webshoppen er drevet af Shopify. De giver os den online e-handelsplatform, der giver WABI SABI NORDIC mulighed for at sælge produkter og tjenester til dig.

 

Bestilling 
Wabisabinordic.com er åben 24 timer i døgnet, så du kan altid shoppe hos os. 
For at shoppe skal du være 18 år og have et gyldigt kreditkort. Hvis du endnu ikke er 18 år, kan du få tilladelse og den lovlige ret til at foretage køb fra en værge. 

Når du har bestilt en vare, vil du modtage en bekræftelse på din ordre. På dette tidspunkt er der lavet en købsaftale, og det beløb, du har købt for, er blevet reserveret på din bankkonto, indtil ordren er afsendt. Når ordren har forladt vores lager, trækkes pengene fra din bankkonto.

 

Betaling 
Wabisabinordic.com modtager betaling med VISA, Mastercard, Maestro, Shop Pay, Apple Pay, Google Pay og Mobilepay.

Alle beløb er beregnet i danske kroner (DKK), og moms er inkluderet.

WABI SABI NORDIC bruger Shopifys service- og krypteringsmetoder for at sikre, at alle dine kortoplysninger er sikre. Dette betyder, at uvedkommende ikke kan læse dit kortnummer eller andre oplysninger under transaktioner.

Betalingen vil blive reserveret på din bankkonto, når ordren er gennemført, og vil blive trukket fra din konto, når din ordre sendes - normalt inden for et par dage.

Levering

Levering i Danmark:

DKK 39 for levering med DAO hjemmelevering eller DAO pakkeshop. DAO har en leveringstid på 2-4 dage.

Særlig levering: Større møbler mv. vil blive leveret af WABI SABI NORDIC eller eksternt fragtfirma til din kantsten. Dato for leveringen får du tilsendt efter din bestilling på mail. Tidspunkt får du tilsendt på mail 2-3 dage før leveringen. 

Afhentning:
Du kan vælge selv at hente din ordre i Aarhus på nedestående adresse. 

Rosbjergvej 54F
8220 Brabrand 

Du modtager en e-mail, når din ordrer er klar til afhentning.
Bemærk: Normalt klar inden for 2-4 dage.

*OBS: Grundet Corona holder jeg minimum 2 m afstand til dig.*

Leveringspriser til EU land:
DKK 99 for hjemmelevering hvis dette er muligt ellers nærmeste pakkeshop. 

Leveringspriser til lande udenfor EU:
Skriv en mail til os for mere information: 
info@wabisabinordic.com

Returnering: 
Alle ordre* kan returneres indenfor 14 dage.
Returnering er på egen regning. 

*Custom made designs tages ikke retur.

Afsendelse:
WABI SABI NORDIC bestræber sig på at sende din ordrer afsted indenfor 2 hverdage. Hvis varerne uheldigvis ikke er på vores lager, vil vi kontakte dig hurtigst muligt, så vi kan blive enige om en eventuel senere levering. 

WABI SABI NORDIC bruger DAO (Dansk Avisomdeling A/S) til levering. Du kan vælge mellem at få din bestilling leveret til dit dørtrin eller din nærmeste DAO pakkeshop. 

Hvis det ikke er muligt at levere pakken til dit dørtrin, eller hvis dette findes usikkert, så tager DAO den med til nærmeste DAO pakkeshop. 

DAO har en leveringstid på 2-4 dage.

Hvis der opstår forsinkelser hos DAO, kan WABI SABI NORDIC ikke holdes ansvarlig. I tilfælde af meget sent levering vil WABI SABI NORDIC naturligvis sende en ny levering gratis.

Levering til Bornholm, Færøerne, Grønland, visse små øer samt lande udenfor Danmark kan have en længere leveringstid på cirka 8-10 hverdage. 

Garanti / Klager 
Dit køb er omfattet af den danske købelov, og dermed har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Vi henviser til “Egenskaber og Vedligeholdelse” siden, hvor du kan blive informeret om produkternes egenskaber, og om hvordan du vedligeholder produkterne bedst muligt.    

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved produktet. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for to måneder efter, fejlen er opdaget. Du kan reklamere ved at kontakte os via mail info@wabisabinordic.com. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser. 

Hvis du bliver bedt om at returnere varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Køber skal selv afholde alle udgifter til transport, herunder fragtomkostninger til returnering af varen. Husk, at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Vi anbefaler DAO, da både afsender og modtager kan følge med i forsendelsen. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem din kvittering for fragtomkostninger samt eventuelt ‘track and trace’-nummer. 

Vær opmærksom på, at pakker sendt pr. efterkrav eller lignende ikke modtages.

Fortrydelsesret/refundering 
Der er 14-dages returret på dine varer* fra den dag, de modtages. Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du oplyse WABI SABI NORDIC herom på mail info@wabisabinordic.com og efterfølgende returnere det ønskede produkt i dens originale emballage, som du modtog ved levering. 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter leveringen, og fra fortrydelsen skal varen være os i hænde senest 14 dage efter. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager hele ordren.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen ved ikke at hente/tage imod den.  

Når varen/varerne er returneret, tilbagebetales købsbeløbet til din konto inden for få dage, dog ekskl. evt. fragtpris. 

Du skal selv betale for dine returomkostninger (WABI SABI NORDIC anbefaler at sende via DAO som hjemmelevering).

Husk, at du selv bærer risikoen for varen, indtil vi modtager den.

Varen skal sendes til vores lager: 

WABI SABI NORDIC
Rosbjergvej 54F
8220 Brabrand

*Custom made designs tages ikke retur.

Ombytning 
WABI SABI NORDIC kan desværre ikke tilbyde regulær ombytning af din vare, med mindre vi har begået en fejl og sendt dig en forkert vare.

Hvis du ønsker at ombytte din vare til en anden, skal vi bede dig lægge en ny ordre på det, du ønsker, i stedet. Du returnerer den oprindelige vare til os, hvorefter vi behandler den i henhold til vores returregler.