Kurv

Din kurv er tom

Fortsæt med at handle

En bæredygtighedsvision

Wabi Sabi betyder at se skønhed i de materialer, vi ellers kasserer. Begrebet indrammer min forhåbning om at skabe dit ønskeinteriør for samtidig at passe bedre på vores klode. Denne ambition har ført mig sammen med flere danske, italienske og tyrkiske leverandører, hvor jeg nøje udvælger mine materialer med opmærksomhed på naturmaterialer, upcycling og eksklusivitet.

 • Produkter

  Mine designs udvikles i mit værksted i Aarhus og fremstilles derefter af nøje udvalgte natursten hos mine samarbejdspartnere. Jeg efterstræber, at så mange af mine natursten er af direkte recyclet materiale. Kontakt mig gerne for information om det specifikke produkt.

 • Miljøvenlig forsendelse

  Samtlige Wabi Sabi Nordic designs forsendes i recyclable emballage. Vi vil nemlig inspirere til forsendelse med omtanke. 

  Det bionedbrydelige kassefyld består udelukkende af majsstivelse og vand. Derfor kan materialet give nyt liv til dine planter eller kompost. 

  Og den cirkulære intention stopper ikke ved kassefyldet. Alle vores papkasser er enten genanvendte eller FSC-certificerede. Det vil sige, at mindst 70% af kassen er lavet af genbrugspapir. 

  Samtidig skal dit design nå sikkert frem, hvorfor alle produkter omhyggeligt er pakket ind i bobleplast og skumkanter. Vi håber selvfølgelig, at du vil støtte vores vision ved at afskaffe materialet  i genanvendelig plast.

 • Miljøvenlig levering

  Wabi Sabi Nordic sender mindre bestillinger med fragtselskabet DAO. De kører på grøn strøm, el-scootere og biodiesel. For at beskytte de pakker, som DAO lægger på dit dørtrin, bruger selskabet en plastikpose lavet af 70% genbrugsplast. Deres mål er at blive CO2-neutrale.

  Ved bestilling af større møbler forsendes via Nordcarrier direkte til din kantsten. Leveringsdetaljer bliver sendt til din email.

 • Vedligeholdelse

  WABI SABI NORDIC’s materialer er nøje udvalgt med henblik på kvalitet. Derfor er alle mine designs produceret af natursten.

  Natursten er et meget robust materiale, som kræver minimal vedligeholdelse. Hvis du gør som følger, vil dit design holde sig smukt i mange år frem.

  - Alle mine produkter er special imprægneret med en helt særlig mat lak som gør at overfladerne er ekstra hårdfør over for diverse væsker.

  - Natursten tåler dog ikke syre så som citronsaft.

  - Jeg opfordrer derfor til, at du tørrer dit WABI SABI-produkt af i hånden med en våd klud og eventuelt med neutral opvaskemiddel.