Bæredygtighed

Produkter
WABI SABI NORDIC udvikler og designer udelukkende interiørprodukter af overskudsmaterialer - også kaldet upcycling: at tilføje ny værdi til et ellers frasorteret materiale. 
Når man bruger et afskrevet materiale, findes det oftest i en begrænset mængde. Det betyder, at hvert WABI SABI NORDIC-produkt kommer i et begrænset antal. 


Materialer 
WABI SABI NORDIC anvender udelukkende overskudsmaterialer.
Materialerne er nøje udvalgt med henblik på kvalitet og eksklusivitet. 
Alle materialer er på nuværende tidspunkt opkøbt i Danmark, og har derfor ingen større CO2-udledning fra langvarig transport. 


Miljøvenlig forsendelse 

Den emballage jeg bruger til forsendelse af dit køb er recyclable. Din yndlingsplante får eksempelvis nyt liv med mit bionedbrydelige kassefyld, der blot består af majsstivelse og vand. Og så er papkassen enten FSC-certificeret som betyder, at mindst halvfjerds procent er genbrugspapir eller en tidligere brugt papkasse. 

Ydermere kan du vælge at tilkøbe Re-zip cirkulære emballage ved check-out hvis du køber knager eller greb. Som tak for at støtten får du 50 kr rabat på dit næste køb*.

 *Når du har afleveret Re-zip emballagen i den nærmeste postkasse og de har registreret den i deres system modtager du din rabatkode til den e-mail-adresse du har registreret via dit køb. For at bruge din rabatkode skal du minimum købe for 300 kr. 

Miljøvenlig levering 
WABI SABI NORDIC sender pakker med fragtselskabet DAO når du bestiller mine mindre interiør designs. De kører på grøn strøm, el-scootere og biodiesel. For at beskytte de pakker, som DAO lægger på dørtrinnet, bruger de en plastikpose lavet af 70% genbrugsplast. Deres mål er at blive helt CO2-neutrale.

Ved bestilling af mine møbler er forsendelsen via TNT fragtfirma eller personlig levering af mig. Dette bliver informeret til din mail samt dato og tidspunkt du kan forvente at modtage din bestilling.