Kurv

Din kurv er tom

Fortsæt med at handle

En bæredygtighedsvision

Udgangspunktet er at se skønhed i de materialer, vi ellers kasserer. Heraf er min ambition at skabe brugsværdi og æstetisk tilfredsstillelse for samtidig at passe godt på vores fælles klode. En bæredygtig udvikling ligger mig meget på sinde. Denne ambition har ført mig sammen med flere danske og europæiske leverandører, hvor jeg nøje udvælger mine materialer med opmærksomhed på naturmaterialer, upcycling og eksklusivitet.

 • Produkter

  Mine designs bliver udviklet og designet af natursten* i mit værksted i Aarhus og fremstillet hos mine europæiske samarbejdspartner.

  *Stellaria bordet er håndlavet mig af keramiske marmoreret plader som har EU's miljøstempel og produceres i Italien med respekt for vores klode.

 • Miljøvenlig forsendelse

  Et Wabi Sabi Nordic design bliver sendt i recyclable emballage. Vi vil nemlig inspirere til forsendelse med omtanke. 

  Det bionedbrydelige kassefyld består udelukkende af majsstivelse og vand. Derfor kan materialet give nyt liv til dine planter eller kompost. 

  Og den cirkulære intention stopper ikke ved kassefyldet. Alle vores papkasser er enten genanvendte eller FSC-certificerede. Det vil sige, at mindst 70% af kassen er lavet af genbrugspapir. 

  Samtidig skal dit design nå sikkert frem, hvorfor alle produkter omhyggeligt er pakket ind i bobleplast og skumkanter. Vi håber selvfølgelig, at du vil støtte vores vision ved at afskaffe materialet  i genanvendelig plast. 

 • Miljøvenlig levering

  Wabi Sabi Nordic sender mindre bestillinger med fragtselskabet DAO. De kører på grøn strøm, el-scootere og biodiesel. For at beskytte de pakker, som DAO lægger på dørtrinnet, bruger de en plastikpose lavet af 70% genbrugsplast. Deres mål er at blive helt CO2-neutrale.

  Ved bestilling af større møbler er forsendelsen via Nordcarrier til din kantsten. Leveringsdetaljer bliver sendt til din email samt dato og tidspunkt du kan forvente at modtage din bestilling.

 • Vedligeholdelse

  Wabi Sabi Nordic’s materialer er nøje udvalgt med henblik på kvalitet og eksklusivitet. Alle vores produkter er derfor produceret af natursten*. 

  Natursten tåler ikke syre

  Syre finder du blandt andet i diverse former for rengøringsprodukter, samt madvarer såsom citron. 

  Naturstenen ætses af syre og efterlades med uafhjælpelige kalkrender og lignende i overfladen.

  Vi anbefaler derfor, at du tørrer dit Wabi Sabi Nordic-produkt af i hånden med en våd klud og eventuelt et syrefrit opvaskemiddel.    

  *med undtagelse af Stellaria