Min historie

Stine som er stifter af Wabi Sabi Nordic som sidder på en stål og smiler til kameraetWABI SABI NORDIC er et interiørbrand, som designer og producerer unikke og bæredygtige interiørprodukter ud af eksklusive naturmaterialer i Aarhus, Danmark.

Idékvinden og designeren bag WABI SABI NORDIC er mig, Stine Rosgaard, som har skabt et univers med unikke og enestående interiørprodukter ud fra den japanske filosofi Wabi Sabi, som på dansk kan oversættes til “Skønheden i det uperfekte". Jeg er uddannet Grafisk Designer i sommeren 2019 og valgte at springe ud i min iværksætterdrøm i maj 2020. For mig var det at starte et brand, der bygger på bæredygtige principper, et naturligt valg, da jeg som designer føler et ansvar for at skabe produkter, der er skånsomme for vores klode. 

Jeg udvikler mange af mine designs ved at finde skønheden i materialer, som ellers ville være gået til spilde. Jeg samarbejder i øjeblikket med en dansk naturstensleverandør, hvor jeg nøje udvælger rest-materialer med henblik på kvalitet og eksklusivitet. 

Et WABI SABI NORDIC-produkt er mere end blot et smukt design. Mange af mine produkter fremstiller jeg selv i mit kreative værksted i Aarhus, hvilket gør hvert enkelt produkt smukt og unikt på sin helt egen måde. 

Følg WABI SABI NORDICs bæredygtige univers på Instagram, hvor jeg løbende poster billeder af mine designprocesser, hvad der inspirerer mig og ‘behind the scenes’ fra mit kreative værksted.